top of page
Starters

 

Wil u graag een nieuwe zaak starten? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend advies. Samen met u analyseren wij wat voor u de beste manier is om uw zaak op te starten.

 

We bekijken welke formaliteiten u dient te doorlopen alvorens van start te gaan. De eerste maanden van de opstart is er een intensieve coaching voorzien zodat u uw zaak optimaal kan opstarten.

 

Wij verzorgen uw boekhouding van A tot Z en vervullen al uw fiscale formaliteiten.

Zelfstandige/vrij beroep

 

Regelmatig spreken we af om uw cijfers te bespreken, u kan steeds op ons rekenen voor al uw vragen en bezorgdheden. Samen analyseren we wat voor u de beste manier is van werken: een eenmanszaak, BVBA, vennootschap,...

 

Wij verzorgen al uw fiscale verplichtingen en geven u hierbij advies. Inzicht in uw cijfers is cruciaal om uw zaak te sturen.
 

Persoonlijke begeleiding brengt u op weg naar succes!

Kmo

 

Inzicht in uw resultaten is cruciaal voor het sturen van uw zaak. Wij verzorgen uw boekhouding van A tot Z.

 

We bekijken samen de cijfers, we maken analyses die u helpen om beter inzicht te krijgen in uw zaak en de juiste beslissingen te nemen.

 

Investeringsberekening en inzicht in uw kerncijfers kunnen u helpen om het beter te doen. Zo weet u wie uw meest rendabele klant, product of markt is, bekijken we uw kosten, resultaten,...

 

Ook voor al uw fiscale formaliteiten kan u op ons rekenen.

bottom of page